Οι προηγούμενες διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Sleep Awards 2022

Ένας θεσμός που προάγει την ποιότητα ύπνου και
κατ’ επέκταση την ψυχική ισορροπία του ανθρώπου

Την Πέμπτη 02 Ιουνίου, στο House 124, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Sleep Awards 2022 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 1η  χρονιά στην Ελλάδα επιβραβεύτηκε και αναδείχθηκε η αριστεία και η καινοτομία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες ύπνου.

Περισσότερα από 70 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων που αφορούσαν εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικούς χώρους,  υπηρεσίες και προϊόντα που αφορούν τον ύπνο και κατ’ επέκταση βοηθούν την εύρυθμη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. 

Συνολικά, διακρίθηκαν 12 εταιρείες και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Sleep Awards 2022

Πιο συγκεκριμένα, Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Aboutnet _ Ecomat, Eau Thermale Avène – Pierre Fabre, ECOMAT, entos, Greco Strom, Homico, IKEA HOUSEMARKET, Imperial Strom – Φ. Αυλωνίτης ΑΕΒΕ, Lavera Greece, MATT ROYAL,  TAILORBED  και Παιδί και Ανάπτυξη.

Επίσης, οι εταιρείες οι οποίες κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητά που συμμετείχαν, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: entos, Imperial Strom – Φ. Αυλωνίτης ΑΕΒΕ και Aboutnet / Ecomat.

Τέλος, η βραδιά κορυφώθηκε με την απονομή των μεγάλων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, όπου η Greco Strom αναδείχθηκε COMPANY OF THE YEAR  και η Serta αναδείχθηκε BRAND OF THE YEAR 

Η βραδιά είχε ξεκινήσει με την απονομή του τιμητικού βραβείου για τα Sleep Awards 22, όπου o Δημήτρης Δικαίος, Καθηγητής Ψυχιατρικής, υπεύθυνος Μονάδας Μελέτης Ύπνου Αιγινήτειου Νοσοκομείου, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Υπνολογίας, παρέλαβε το τιμητικό βραβείο για το ερευνητικό του έργο στη Μονάδα Μελέτης Ύπνου του Αιγινήτειου Νοσοκομείου.

 

Στην συνέχεια, η Κωνσταντίνα Πετροπούλου, MD, PhD, Συντονίστρια Διευθύντρια Β ́κλινικής Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου-Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, τ. Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Sleep Awards 22, άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στην βραδιά με το μήνυμά της, το οποία και ανέφερε: «Τα Sleep Awards προάγουν την έννοια της ποιότητας ζωής και ευεξίας του πολίτη, που μέσα στο καθημερινό του τρέξιμο επιβίωσης, έχει ανάγκη να προσφέρει στον εαυτό του και στην οικογένεια του στιγμές χαλάρωσης, επανατροφοδότησης και καλής κατάστασης στην σωματική και ψυχική του υγεία. Η καλή ποιότητα ύπνου προσφέρει στον άνθρωπο την απαραίτητη ενέργεια και ψυχική ισορροπία για να ξυπνήσει γεμάτος ιδέες, ενδιαφέροντα, και θετική σκέψη σε όλα τα επίπεδα, είτε αυτό αφορά στην δουλειά του, είτε στις διαπροσωπικές του σχέσεις, είτε τις ψυχαγωγικές του δραστηριότητες. Είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύονται εταιρείες και πρόσωπα που προτάσσουν ως φιλοσοφία τους, την παραγωγή προϊόντων που θα αποδώσουν στον καταναλωτή πολίτη, την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και την χρηστικότητα προϊόντων, που διαθέτουν χαρακτηριστικά ποιότητας, αποδοτικότητας και αντοχής μέσα στον χρόνο. Με σεβασμό, αξιοκρατία και με κριτήρια ποιότητας, η επιτροπή αξιολόγησης που αποτελείται από επίλεκτα μέλη, αξιολόγησε και βραβεύει τις καλύτερες υποψηφιότητες  στις κατηγορίες, καλύτερο στρώμα, καλύτερο στρώμα ειδικού τύπου, ειδικού τύπου μαξιλαριού, καλύτερο πάπλωμα και σεντόνια, περιποίηση προσώπου, υπηρεσίες».

Επίσης, η Άννα Μαρία Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project, Boussias, στον χαιρετισμός της ανέφερε: «Πρόκειται για μια πολυεπίπεδη αγορά που αφορά την ευεξία και την ποιότητα της ζωής μας. Η βιομηχανία του ύπνου σε κάθε κλάδο που την υποστηρίζει χαρακτηρίζεται με προϊόντα και υπηρεσίες που παράγονται με σύγχρονη τεχνολογία και αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Το μεγαλύτερο μερίδιο κατέχει η στρωματοποιία. Η αγορά των στρωμάτων με ιστορία μεγαλύτερη από 50 χρόνια εξελίχθηκε μέσα από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις οι οποίες στις μέρες μας εξελίχθηκαν σε σύγχρονες βιομηχανικές επιχειρήσεις που έχουν κατακτήσει και τις διεθνείς αγορές αναπτύσσοντας σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα».

Υποστηρικτές της τελετής απονομής των Sleep Awards 22 ήταν οι ECOMAT και entos.

Χορηγοί επικοινωνίας των Sleep Awards 22 ήταν οι: decoration.gr και ow.gr.